Maskeraden

hejhej!
Maskerad igår då! Helt ok va det med ganska mycket folk, kanske runt 100 pers :)
Kvällen började med att Elina kom hit vid 6 tiden, fixade oss och senare kom även Emilie. Skulle försöka hinna med tåget vid 8 men hade extrema problem med mina lösögonfransar så var förstås klar SIST! blev att vi fick springa till stationen. Barfota för min del, eftersom det inte va så bekvämt med högklackat xD Men ja, som tur hann vi med!
Väll framme i svedala skulle vi förstås gå ännu meraaa!! hatar att gå i klackar...
PÅ festen blev det en hel del dans, dans, dans och lite sånt fram till halv 2 då vi tog tåget hem ;) TRäffade några ystadbor på festen så passade på att umgås lite med dom hemma hos Sebastian (som jag tror  han hette xD) Inte för att det blev så mycke med de :P Jag och Elina låg mest och halvsov i sängen. Stack hem vid 4 tiden och SOV!!

Men tack för igår alla, och speciellt till nathalie som bjöd oss! :D<3
(bilder kommer)
Puss


Bio, bio...

Pernilla och jag har fixat biljetter till New moon nu ;) nästa lördag (Y)
Nån annan som ska se filmen?...



kallas dålig uppdatering...

mm, jag vet...kass på att skriva här :P Har ingen kamera så himla tråkigt :( Har bara min mobil med typ 2 megapixlar :P hatar det!...kan nån köpa en rosa iphone till mej? har sett några sjukt snygga<3
Men som sagt, ska nog köpa ny kamera snart :) måste bara ha en!!

IMORN blir det hbg med klassen (och ettorna) ska på nått museum där det skulle va gamla kläder, hörde inte på exakt allt som hebbe babblade om med enligt han skulle det vara EXTREMT värt att se.

DEt är även maskerad på Lördag som jag skrivigt innan!!
lovar er att det kommer bilder!
Men vad ska jag va tror ni?...hihi^^








mer heeelg!...

blääää skola imorn :/ vill ha mer helg, behöver mer helg...sova ut lite till och inte gå upp halv 7 :S det är inte klokt egentligen! halv 7... 
men ja, denna veckan:

Måndag
: Skola sen fika med Pernilla...hon hänger även med mej till trafikskolan, ska få böcker och skriva in mej :) På kvällen blir det Gym med Emelie!

Tisdag: ..... sen Malmö med Pernilla, fixa saker till maskeraden på lördag. Egentligen skulle jag med elina på gymmet men måste verkligen in till malmö, ska fråga om vi kan ta det på onsdag istället ;)

ONsdag: .... sen vet jag faktiskt inte, hem och ta de lugnt ;)

Torsdag: .... GYM!

Fredag: ..... fixa inför maskeraden!

Lördag: maskerad i svedala

Söndag: Ladda inför nästa vecka!


 PUSS<333





mjaaaaau...

Sagt det en gång och säger de igen...ERIK ERIK ERIK ERIK!!!


kläder, kläder och mera kläder...

Såg att Kate Moss nya julkollektion kommit in på topshop nu, bara så snygga kläder! Handlar tyvärr sällan där...har hänt nångång men tycker det är ganska dyrt :P Fast händer ganska ofta att man går omkring i affären och önskedrömmer lite, eller vem gör inte de? såklart vill man kunna köpa exakt allt därinne :P
Här kommer iallafall några av mina favoriter ifrån den nya kollektionen!
PUss<3


trafikkunskap...

Jaha? tydligen så börjar trafikkunskapen idag  :O hade jag glömt, Ojsan! ahah, men det löser sej ;) Börjar 2 så förhoppningsvis är det inte allt för länge...


blogg

http://www.bloglovin.com/blog/1227366/malinpetterzzon?claim=wxnttktzadf">Följ min blogg med bloglovin

skola!...

Sitter i skolan med kajsa och svansen, klar med historian så har inget att göra! Iallafall, fotogruppen ska snart ha vernissage och även designgruppen som ställer ut sina kläder (mums, ser att dom handlat godis till oss) Imorn blir det film för oss stylister, nått om modeveckan i New York...Är även 5 veckor kvar tills det är dags för nationellaprovet i matte...hoppas det går braa :P Slutar om typ 2 timmar, skönt! hem och slappa :D Hörs säkert senare idag :)
puss<3


Ingen gillar regn!...

Har spöregnat exakt hela dagen och slutade med att jag och elina fick springa till stationen för att slippa bli allt för blöta :P Tyvärr klarade sig inte elinas hår ifrån regnet, men såklart kom hon på en lösning xD...

 


söt med stort S!

Så sött detta är!!! Pernillas lilla Jack :D bara FÖR roliga bilder xD...

 
 


091102

Kanske testa?...

Var inne på kicks för någon dag sen och kollade in bobbys nya hårprodukter, har hört en del om det och tydligen ska det vara jättebra.
Har ett helt ok pris med, inte för dyrt och inte för billigt...och som sagt: dyrare är oftast bättre!


November...

Japp, då var det november...ännu en kall, regning och blåsig månad! verkligen "kul"...har inte sett framemot detta alls och längtar tillbaka till när dagarna var varmare och helt enkelt mycket bättre :P Men visst, hösten och vintern har sina bättre sidor också ;)...som när snön kommer, så himla mysigt! Kommer kanske inte vara speciellt mysigt när man ska ta sig från skolan i tomelilla hem till ystad i snöstorm men nått får man tåla :P Inte länge tills det är jul heller...ser verkligen fram emot den, speciellt detta året eftersom man ska bli moster! Bara någon månad kvar sen så, kommer verkligen bli jättekul :)...Och efter jul är det nyår, förra årets fest var hos hilde. Och ni minns väll Kiltmannen xD haha ganska kul faktiskt :P får hoppas på att denna nyår blir lika bra!
och efter det är det bara 1 månad ungefär tills jag blir 18!!!!!!!!! dagen med stort D måste jag säga!! :P
men men...ännu ett tag tills dess.
Imorn är det måndag och det betyder skola, slut på lovet och det roliga :P rimmade lite, gjorde det inte? haha men shit :P sluta rimma!! 

NU ska jag se klart säsong 2 av true blood, riktigt bra!
pusspuss<3


 


RSS 2.0