Längtar!!

3 dagar kvar sen åker vi till PARADISET hihi ;)

Bulgarien<3



Delfiner masslaktas i miljardindustri.

Asså det finns SJUKA människor!!...Detta klippet är så otroligt hemskt så man kan inte fatta att det är sant, man blir bara så jävla arg!
Dessa djur är helt underbara men antar att dom inte kommer finnas kvar allt för länge till, dom är som sagt redan starkt fridlysta och sånt här gör det inte bättre ju.
Urk blir så ledsen :(...

Kolla inte på det om ni är väldigt känsliga för sånt här!
Eller jo gör de, för alla som inte är medvetna om hur illa detta är borde få veta...


So dance, dance, like it's the last, last night of your life!

 
Äntligen Lördag och en vecka kvar till Bulgarien!!<3

Ikväll blir det Öja med Emilie och en av hennes kompisar, så ska snart göra mej iordning och sticka iväg till Hedeskoga. Känner på mej att kvällen kommer bli toppen!

Så vi hörs imorn när jag är vaken och orkar skriva, för ikväll ska det festas minsann!


Love The Way You Lie

Musik videon till "Love the way you lie" där Megan fox är med! Minns inte vad han heter som spelar hennes kille...Vet bara att han var med i lost :P

haha, ni ska bara veta hur många gånger jag lyssnat på denna låten xD om några månader kommer jag aldrig mer vilja höra den men är iallfall min favorit just nu!<3 Inte så konstigt kanske, den är sjukt bra!!


Shopping!

Lite bilder ifrån vad man köpte i Malmö...

Sandaler Eurosko (rea)

Stort halsband kappahl

Klänning H&M divided
brunt skärp H&M




allmänt...

Blev shopping idag med Elina i Malmö! (bilder kommer) var riktigt trevligt iallfall! Åkte sen vidare till Sjöbo och kollade på Sex and the city 2, skitbra!

Imorn blir det först jobb sen ut och träffa hilde och elina...kommer ju inte träffa hilde nu på ett tag eftersom vi åker iväg till Bulgarien(TAGGAAA) nästa lördag! Så ska gå lite i stan, umgås och så<3

iallfall, helgen sen...och blir som sagt Öja på lördagen med lite folk. Jag och emilie är där nästan varje månad nu som det är sommarnattklubb,haha xD börjar snart bli stammisar där minsann...men vi har ju väldigt roligt där så kan ju va därför vi åker dit så ofta :P


jaja...Får väl sova nu eftersom man ska upp 6 imorn, urk på det :/

vi hörs!<3


<3<3<3

Sitter och lyssnar igenom lite låtar från gamla musiklistor. Massa favoriter som jag lyssnade på innan, bla. denna...

Howie Day - Collide (Acoustic Version)

Älskar denna låten!<3


Tattoo!

Vet precis vad jag vill ha för text nu!! Ska ha en i nacken (skrivstil) men säger inte vad än, får ni se efter sommaren ;)


...

Pappa tror att jag aldrig kommer flytta Ifrån Sverige. Att jag kommer bo kvar i Ystad, jobba i ystad, ha familj i ystad? Men där har han faktiskt helt fel! För en sak som jag är jävligt rädd för är att fastna i denna hålan och ångra mig om 30 år att jag inte gjorde mer när jag var ung.

Jag vet precis vad jag vill och tänker följa mina egna drömmar! För mina drömmar handlar inte om att vara fast i samma rutin dag ut och dag in på samma plats i flera år.
Nej, för jag vill göra något av det jag älskar mest, och det är att resa! Upptäcka nya platser, nya människor och andra språk. Aldrig vara helt säker på vad som kommer hända imorgon och inte vara rädd för att testa på något nytt som kanske känns lite skrämmande för en.
Vet faktiskt inte vad jag vill göra helt säkert! vet inte var jag vill bo om 30 år och vet inte vad jag kommer jobba med heller. Vet bara att om 30 år ska jag sitta någonstans och ångra mig att jag varit feg och inte vågat göra det jag egentligen velat. 

Så jag ska loooova mej själv att aldrig vara rädd för att ta risker, för man måste ju våga och chansa för att man ska komma någonstans! :)



Önskelista

Halsband från Indiska
Kjol från gina tricot liksom spetslinnet
Väska från H&M
Skor från Nelly.com
Ringar från Bikbok!



Inspiration!

Sååå snygga outfits!

 

 

 


Halsband.

Halsband från Indiska...love it!


Ny musik!

Katy Perry- Teenage Dream

riktigt braaa!


RSS 2.0