Lov Lov!

äh, pallar och har inte tid att blogga egentligen men gör endå ett snabbt inlägg :) Efter att ha segat vid datan ett tag Ska jag börja packa väskan. Jag och nilla drar ju till Malmö imorn! kommer bli super skoj :D tyvärr kan jag inte ta med mej kameran, den är liksom lite ISÖNDER (tack vare mej) Lyckades även tappa datorn i trappan för någon dag sen :S som tur klarade den sig och blev bara en liten buckla på sidan. Så typiskt mig!

Men men, vad ska man ha med sig till veckan i Malmö?...
Det viktigaste är såklart:
* kläder
*smink/ shampo/balsam mm.
*PENGAR
*Mobil
*Stor Bag :P haha...

Men vi hörs nästa vecka när jag kommer hem!

LÄGGER ÄVEN IN EN LÅT INNAN JAG DRAR...

18 and life med skid row, sjukt bra asså :O erik sjöng den på idol auditionen med, najs najs...Tror den är från the old 80's, så tummenupp på de (Y)


Modevisningen!...

Nu kommer det en del bilder ifrån modevisningen under helgen, kommer även fler senare! :D

 

 
 

Klicka:

   


090907

Hejhej :D
Var ett tag sen nu men har inte orkat skriva något direkt.
Men iallafall, vad händer...I skolan så håller vi på med historia vilket vi ska ha i 3 veckor måndag till Fredag, inget smink eller något annat då!
Imorn ska jag och elina till Malmö. Kan säga vad det är vi ska göra nu...På lördag ska där vara en modevisning och vi ska hjälpa till att sminka modellerna där, superskoj!
Men det va allt för maaaj!
pusshej



jacka från HM!

låten<3


vrid tbx årstiderna lite va! :P...

Vilken låt känns mer sommar av 09 än denna...
lyssna och NJUT!


hej hopp!...

Blev lite sugen på att blogga nu faktiskt! Men eftersom jag har lyckats med att sabba kameran har jag inte kunnat ta några bilder eller så :/
Men iallafall...har varit skola hela veckan som vanligt. Tog en fika på snuggles med Nilla i Tisdags :) har verkligen saknat henne, och eftersom vi inte setts på ett bra tag blev det en del att snacka om. Kände att jag behövde prata av mej med henne eftersom hon faktiskt är en person som verkligen LYSSNAR!<3 så var en trevlig, trevlig eftermiddag :D
Iallafall, vecka 44 (eller nått) har vi lov så då ska jag och hon bo i Malmö ett tag. Bengt, nillas bror då är på semester så då fick vi vara i lägenheten :D Och förhoppningsvis står den kvar när vi lämnar den igen xD För efter att ha känt henne i 15 år, så VET jag att vi kan flumma till det en hel del!

NU ska jag njuta av helgen! :D
PUss puss<3

haha, så söta vi vaaar!...fast är vi än såklart :P haha



RSS 2.0